Dancing Bunny.

rindu teramat sangat

Sunday, 16 November 2014 @ 07:02 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..





ini lah keje kita orang,tak karok selfie,tapi time karok mesti selfie..huhu..ni jumpa dia orang macam-macam di bualkan nya,naik bengong di buatnya..tapi sayang lah dia orang ni,sanggup hujan-hujan redah sebab nak jumpa..yang orang JB ni,siap berhenti keje sebab nak karok same..memamang gila kalau layan lame-lame..haha..dulu kat giatmara memang gila layang dia orang,macam-macam di minta nya,tapi sebab sayang layan kan je..ape-ape pon thank sebab korang selalu ingat kat aku,dulu rehat same-same,p pasar sama-sama,tido same-same,tengok movie same-same..semuanyalah same-same..sayang korang,aku doakan korang berjaya dunia dan akhirat..tak semestinya kena masok IPT baru berjaya..ape-ape pon good luck


semester break!!

Wednesday, 5 November 2014 @ 05:34 | 0 Comment [s]

assalamualikum..


alhamdulillah selesai peperiksaan semester 1..tinggal doa untuk dapat keputusaan yang baik lagi sempurna cewah..ayat tak menahan..tapi berharap macam tulah,sebab susah juga bila hidup kat IPTA ni..macam-macam dugaan yang datang,masalah duit,kawan,tempat tinggal..lagi-lagi belajar..bagi aku susah sebab aku takda base addmath dengan fizik..tu yang agak lambat nak belajar..dulu kat vokasional belajar sains gunaan,boleh lah ada sikit macam fizik tapi kali ni lagi susah...dah lah taknak cerita pasal ni,kita cite ape yang kita nak buat time cuti sem ni..!!??hurmm..aku cuma fikir nak siapkan lesen je..kekadang malu juga,bila kawan-kawan ada lesen..aku yang takda lesen,takpe lah kan perlahan-lahan..insyaALLAH dapat..tapi dalam masa yang same,macam-macam aku fikir...jujur ni,tengah rindu seseorang..tak tau sape...insyaALLAH,ALLAH tunjukkan sape orangnya..ok bye..assalamualikum muah..

kerinduan..

Saturday, 20 September 2014 @ 06:02 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..

rindu yang teramat sangat nak menaip,maklum lah belom ada leptop sendiri,tu yang kena tunggu balik kampong..bulan depan dah final tapi sampai sekarang belom serasi dengan kehidupan kat melaka..orang yang aku sayang semua takda dengan aku..susah betol..

nak sangat cari buah hati kat sini,orang selalu cakap kita jumpa jodoh kita time kat IPT ni lah..huhah..tapi boleh percaya ke?!itu yang ada dalam kepala otak aku ni,tapi aku sendiri tak boleh terima kena duduk kat melaka,ini kan pulak nak cari buah hati memang tak lah nak jumpa..
tapi nak kata tak ramai lelaki hensem,ramai..tapi hati ni sikit tak tergoda (ceh..ayat tak menahan) tapi takda lah sampai tak tengok..hahaha..ape deh..orang kata lagi,tak kenal maka tak cinta..tapi aku takda kenal dengan sesape,so macam mana nak jatuh cinta?!ish aku ni tak sudah-sudah merepek..tapi aku tak perlu risau sebab ALLAH dah sediakan jodoh masing-masing,kita tinggal sabar,tunggu dan lihat siapa jodoh kita..ok

dah lame tak balik rumah macam-macam aku hadap kat melaka tu,tak tau lah..aku kat sana ketawa tak pernah puas macam mana aku ketawa kat vokey dan giatmara..mungkin aku takda hati kena duduk sana..pelajaran aku pon tah macam mana..dengan add math, fizik , pengajian malaysia..tah pape lah..tak kuasa aku nak hadap..aku selalu fikir kalau final aku ni terok,aku nak berhenti..tapi aku selalu fikir mak dengan abah..aku cuma selalu fikir duit mak abah,kos belanja kat melaka ni banyak..semua mahal tu yang aku selalu risau..hurmm...



sorry

Friday, 22 August 2014 @ 19:14 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..

aku tau kau akan baca blog aku ni,dan aku nak minta maaf atas ape yang terjadi antara kita..mungkin kau baca semua tu kata-katanya agak keterlaluan,tapi kali ni aku jujur..time tu memang aku sakit hati kat kau,dan aku mampu lepaskan dalam ni je dari aku bg tau kat orang lain..aku harap kau lupakan lah pasal tu,kita pon dah takda pape..ada yang tnya aku tak nak berbaik dengan kau ke?!aku kena fikirkan balik,antara lama atau kejap tu aku tak tau..so aku rasa baik kita macam,tanpa ada yang sakit hati dan kecewakan..baik kita teruskan ape yang ada depan mata,nampak je mudah kalau kita cakap tapi rialitinya tak semudah tu..aku tak tipu yang masih rindu kau,aku nak macam dulu..tapi keadaan tak mengizinkan,takpe lah aku terima dengan hati terbuka..aku harap kau faham..kalau kau nak kita berbaik,aku try lah ea aku akan cuba :')

kejap je masa berlalu

Tuesday, 3 June 2014 @ 05:02 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..

jujur rasa rindu nak menaip macam dulu..sekarang ni dah xda masa nak bukak leptop..pejam celik pejam celik,kejap je aku dah nak sambung belajar dan aku terpaksa tinggalkan giatmara..jujur rindu dia orang,ni baru tinggalkan 1 seminggu..rindunya macam sebulan tak jumpa..hari ni pagi-pagi diaorang dah call,rindu katanya..tapi aku lagi rindu dia orang..sumpah rindu gila,khamis ni dia orang ajak p ledang..tapi segan lah sebab aku dah berhenti lepas tu seboknak ikot dia orang,tapi dia orang beria ia ajak tak sampai hati nak kecewakan dia orang..lagi pon minggu depan aku dah masok poli dan time tu lagi susah nak jumpa dia orang..tadi petang membe datang rumah,katanya konvo giatmara 26 hari bulan ni..tapi aku tak pasti lagi datang ke tak,sebab tak tau lah time tu boleh balik ke tak..hurmm..sekejap je masa berlalu,dan ejap je dah nak puasa..hurmm rindu dia orang sangat-sangat

arr miss nk tulis

Saturday, 3 May 2014 @ 05:20 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..

dah lame tak udate blog ni..dah bape bulan tak bukak..huhu,busy sangat ,tu yang tak sempat bukak..huhu..rasa rindu sangat nak bukak..macam-macam dah jadi time aku tak bukak blog ni..aku gaduh dengan afiq,sambutan birthday aku..hurmm..macam-macam lah,tak tau nak cerita ape..tapi aku memang rindu segala-galanya..ini jelah yang mampu aku cerita..lain kali,kalau ada masa aku cerita lagi..salam

dah 2 bulan

Thursday, 27 March 2014 @ 21:38 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..

ecah ingat lah yang dia dah abaikan kau dua bulan tanpa sebarang ucapan atau alasan..ini kan pulak kau nak balik semula dan menaruh harapan balik kat dia??aku tak pernah tipu dengan perasaan aku,aku masih cinta kat dia macam dulu..tapi sayang aku dah mula kurang sejak dia abaikan aku selama 2 bulan..memang aku tak nak balas massag dan angkat call kau sebelom ni..sebab aku nak tengok kau masih rindu atau sayang kat aku lagi tak..tapi semua tu sekejap je kau buat..lepastu senyap tanpa sebarang massag hingga aku mulakan balik semalam..sebab aku dah terlampau rindu kat kau..aku rindu suara kau,aku rindu ketawa kau,aku rindu kau marah aku,aku rindu kau merajuk...semuanya aku rindu..aku nak satu je dari kau,kalau kau tak sayang kat aku lagi aku nak kau cakap..sebab hati aku terikat dengan kau..hanya kau je yang boleh bukak ikatan tu..hati aku sekarang dah tak boleh terima sesape sebab kau..kau tanya kenapa..aku harap kau sanggup buat tu untuk tak keroh kan lagi keadaan yang sememangnya dah keroh..aku harap kau boleh ungkapkan..YA ALLAH SAMPAIAN LAH SALAM SAYANG KU KEPADA MUHAMAD AFIQ BIN RAZALI...AMIN


Older Post
The Disclaimer



Hi peeps. I'm Aishah..hello introductions


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Aimuni Nadeera
Full Edited : Noraishah