Dancing Bunny.

rindu teramat sangat

Sunday, 16 November 2014 @ 07:02 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..





ini lah keje kita orang,tak karok selfie,tapi time karok mesti selfie..huhu..ni jumpa dia orang macam-macam di bualkan nya,naik bengong di buatnya..tapi sayang lah dia orang ni,sanggup hujan-hujan redah sebab nak jumpa..yang orang JB ni,siap berhenti keje sebab nak karok same..memamang gila kalau layan lame-lame..haha..dulu kat giatmara memang gila layang dia orang,macam-macam di minta nya,tapi sebab sayang layan kan je..ape-ape pon thank sebab korang selalu ingat kat aku,dulu rehat same-same,p pasar sama-sama,tido same-same,tengok movie same-same..semuanyalah same-same..sayang korang,aku doakan korang berjaya dunia dan akhirat..tak semestinya kena masok IPT baru berjaya..ape-ape pon good luck



Older Post
The Disclaimer



Hi peeps. I'm Aishah..hello introductions


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Aimuni Nadeera
Full Edited : Noraishah