Dancing Bunny.

ada masa kita jumpa lagi ye

Friday, 21 March 2014 @ 20:34 | 0 Comment [s]

assalamualaikum..

20 hri bulan yang lepas kita orang semua berkumpul semula untuk amek keputusan SPM..betapa rindunya kat dia orang semua sebab dah lame tak jumpa..masih ingat lagi kenangan kita orang time kat asrama..fuhh..rasa nak duduk arama balik dan kumpul ramai-ramai lagi..tapi masa tak mengizinkan..tapi tak pelah..kita still ada kenangan..




tengok lah bila semua berkumpulmula lah menggila tapi ni tak cukup lagi..lagi 4 orang lambat datang..


akan ku rindu budak bertiga ni..sebab lepas ni lagi susah kita nak jumpa..masing duduk jauh..ada masa kita jumpa lagi ea ERYN , MIKA , NISA...


yang tundung pink tu pulak..rindu dia sangat-sangat..sekrang ni dia sibuk nak kumpul duit untuk sambung belajar kat kolej yang dia minat..INTAN..keje-keje jugak,jangan lupa jaga kesihatan ok..


yang tudung kuning tu pulak..sekarang ni tengah sibuk nak ujian JPJ..ingat lagi dia ni kuat harok sampai segan kita orang bila bebudak tengok..haha..PUTRI..bila dah pandai bawak kereta jangan lupa bawak aku p jenjalan ea..datang rumah aku sekali..huhu


yang kembar ni pulak,sekarang sibuk jadi baby sister..tengok dia orang kat rumah dah macam mak orang dah..kiri kanan ada budak..for AKAK  good luck dengan cita-cita awak..dalam masa yang sama toong adek sekali ea..for ADEK jangan rasa down sangat dengan keputusan spm tu..usaha lagi ok insya'ALLAH ALLAH bagi awak kejayaan tu ok..kita nak semua kawan-kawan kita cemerlang..ingat awak masih ada ALLAH,family dan kawan-kawan..ingat tu,ada masalah bagi tau ea..


untuk korang semua aku sayang korang semua ada masa kita jumpa lagi,aku rindu kat korang..sebab korang aku tau erti persahabatan dan keluarga..for BIELA , KIELA , WAWA DAN FAYA...jaga diri leklok ea..ingat aku sayang korang






Older Post | Newer Post
The Disclaimer



Hi peeps. I'm Aishah..hello introductions


Navigations!

Diary About Site


Let's Talk!


The Credits!

Template by : Aimuni Nadeera
Full Edited : Noraishah